Barslerier

Ked af det ved aflevering

image

image

image

Dette glade livstykke har fået en “dårlig vane” – han bliver ked af det hver dag, når han skal afleveres. Han er glad herhjemme om morgenen, han er glad når vi kører derop, når vi parkerer, mens vi afleverer Aksel og mens vi går på vuggestuen og afleverer madkasser og ud i garderoben med hans tøj. Men så – i det jeg skal gå, bliver han helt ulykkelig.

Det har stået på i nogle uger nu og jeg havde haft en naiv idé om, at det måske blev bedre, når jeg gik hjemme og vi havde nogle langsommere morgener… Det er desværre ikke sket, men tænker, det vel vender igen. Som med meget andet i forhold til børn, er det forhåbentlig bare en fase…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Feedback er altid godt - så skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Barslerier